Waarom een ​​goed website-ontwerp jouw conversies verhoogt

Er zijn veel redenen waarom je zou moeten investeren in een professioneel webdesign. De eerste en belangrijkste reden is dat het jouw conversieratio zal verhogen! Bezoekers van jouw website of online winkel moeten snel vinden wat ze zoeken en niet gefrustreerd raken door het gebrek aan duidelijkheid op de pagina. Topklasse webdesigner Real Gen / realgen raad je aan een website te maken die er goed uitziet, maar ook geoptimaliseerd is voor Google. Zorg ervoor dat klanten een duidelijk beeld krijgen van jouw organisatie en snel contact met je kunnen opnemen. Gemakkelijke communicatiemogelijkheden komen natuurlijk direct ten goede aan jouw klantenbestand!

Functies die jouw website nodig heeft

  • Contact formulier
  • Blogberichten met informatieve en boeiende inhoud
  • Een kaart met de locatie van jouw bedrijf (optioneel)
  • Reviews van tevreden klanten
  • Pagina met veelgestelde vragen met afbeeldingen of video's om veelgestelde vragen te beantwoorden.
  • Een klachtformulier dat het personeel van jouw bedrijf kan gebruiken. Met dit formulier kun je informatie verzamelen over problemen en incidenten, zodat je in de toekomst kunt werken aan het verbeteren van de klanttevredenheid. Of neem indien nodig passende maatregelen.

Ten slotte wordt aangeraden de site te optimaliseren voor de prestaties van zoekmachines (SEO). Je kunt hulp krijgen van experts op het gebied van digitale marketing om ervoor te zorgen dat je website goed presteert in de zoekresultaten. Op deze manier kunnen potentiële klanten jouw bedrijf gemakkelijk vinden en contact met je opnemen met vragen over jouw producten of diensten!

Waarom het uiterlijk van de website belangrijk is

Een website of webwinkel ontwerpen die aantrekkelijk is en bezoekers tot actie laat overgaan, is niet eenvoudig. Maar met bovenstaande tips, zou het een stuk eenvoudiger moeten zijn. Door alle essentiële functies op te nemen, zoals contactgegevens, reviews , een klacht formulier, blogposts en het optimaliseren van de siteprestaties, ziet jouw website of webwinkel er professioneel en modern uit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *