Gezonde babyhapjes

Gezond eten is erg belangrijk, verse groentes hebben veel vitamines en mineralen in zich waar jouw lichaam echt om vraagt. Wanneer jouw baby naast borst of flesvoeding ook toe is aan vast voedsel dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat hij alleen maar het beste en gezondste binnenkrijgt. Zo zijn er al babyhapjes 4 maanden te bestellen. Hierin zit precies waar jouw kleintje om vraagt. Verse groenten zonder toevoeging van houdbaarheidsmiddelen, zout, suikers of anders stoffen die je helemaal niet nodig hebt. De hapjes worden afgemeten op wat jouw kindje nodig heeft per dag en het wordt direct na bereiding bevroren zodat de babyhapjes echt vers blijven. 

Zorg dat je kleintje gezond eet

Natuurlijk is het leuk wanneer je kindje ouder is om een keertje patatjes te eten. Maar dit is meer een uitzondering op de regel. Je hebt voedingsstoffen nodig om om te zetten in bouwstoffen om te groeien. Vooral kleine kinderen groeien enorm hard in hun eerste levensjaren en een gezonde start qua voeding is één van de belangrijkste dingen die jij jouw kindje kan meegeven. Babyhapjes moeten daarom goed gevarieerd zijn zodat jij iedere dag iets anders kan voorzetten. 

Lekker en gevarieerd

Bij de babyhapjes 5 maanden vind je bijvoorbeeld Linzensoep, oma’s stamppotje, groentesoep, bonenschotel en paprikasoep. Met deze 100% vegetarische babyhapjes krijgt jouw baby alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft om gezond op te groeien. Doordat de babyhapjes in kleine containers zitten die precies genoeg bevatten voor 1 maaltijd is het klaar maken van de hapjes erg makkelijk. De hapjes worden bevroren aangeleverd en kunnen dus zo de vriezer in. Wanneer het bijna etenstijd is laat je een maaltijd naar keuze ontdooien en warm je hem weer op! Door het maken van de maaltijden voor je kindje uit handen te geven heb jij meer tijd over om door te brengen met je kinderen of juist wat extra tijd voor jezelf in te plannen. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *