Een goed axa slot voor de fiets

Heel veel mensen in Nederland zitten dagelijks op de fiets. Vaak wordt er van huis naar werk gereden en daarnaast is het gebruikelijk om de kinderen op de fiets naar school te brengen. Ook boodschappen doen we op de fiets en dan zijn er natuurlijk nog de vele dagjesmensen die met mooi weer een wat grotere fietstocht helemaal zien zitten. Wanneer je dus vaak met de fiets op pad bent, is het een goed idee om een goed axa slot aan te schaffen. Je kunt je fiets dan veilig wegzetten, zodat de fiets niet wordt gestolen. Het is dus zeker de moeite waard om snel te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Een axa slot is te koop in verschillende uitvoeringen. Het is dan ook heel makkelijk om snel een goed slot te kopen dat past bij jouw fiets.

Koop een axa slot voor extra veiligheid

Elke fiets heeft zelf ook al een slot, maar dat is alleen om het achterwiel vast te zetten. Jouw fiets kan dan gewoon worden meegenomen natuurlijk en dat wil je graag voorkomen. Met een axa slot kun je de fiets ergens aan vast binden, zodat hij niet te stelen is. Een axa slot kun je namelijk niet zomaar even doorknippen, dus dan weet je heel zeker dat je er alles aan doet om de fiets veilig te houden.

Een compleet kettingslot

Het is een goed idee wanneer je een kettingslot meeneemt wanneer je de fiets ergens neer wilt zetten. Je kunt het slot gebruiken om de fiets ergens aan vast te zetten, maar het is ook mogelijk om het axa slot tussen de wielen te plaatsen, zodat de wielen niet meer bewegen. Een dief denkt dan wel twee keer na en zal snel naar een andere fiets zoeken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *